Ürünlerimiz / Alüminyum Tel Hurda Alımı
.

Telin nitelik olarak kaliteli ve eğilmez olması için tel alüminyum hurda kullanılır. Alüminyum hurda konusunda kaliteli sınıfına girmektedir. Oksitlenme ve paslanmaya karşı müthiş bir direnç göstermesi ve uzun süre sağlıklı kullanımlara olanak veren tel alüminyumlar, dayanıklılığının yanında iletkenliği ile de bilinmektedir. Diğer metallere karşı daha elastik bir yapıda olan, tüm hava şartlarında uzun kullanım ömrü sağlaması sebebiyle, tel alüminyumlar kaliteli yapıların ilk tercihleri arasında yer alır. Kullanım ömrü olmayan ve hurdaya ayrılan tel alüminyum hurdaları elden çıkarmak kolaydır.Tel alüminyum hurdalar çeşitli gövde kalınlıkları ve her uzunlukta bulunurlar. Değersiz metallere göre kullanım alanları çok daha geniştir ve uzun vadede kâr sağlar. Isıya olan duyarlılığına bağlı olarak elektrikli sobaların içerisinde koruma elemanı olarak iletken görev de görür. Isıya reaksiyon göstermesi ve kolay soğuyabilmesi bu tip kullanım alanlarının en tercih edilen metalidir. Elektriği bakır kadar iyi iletebilmesinden dolayı yüksek gerilim hatlarında da tercih edilir. Soğuk havalarda gerginleşip sıcak havalarda gevşemesi, kullanım açısından pozitif yönde bir etki sağlar. Alt yapı yenileme çalışmalarında hurdaya ayrılan tel alüminyum hurdalar sıkıştırılarak büyük miktarda saklanabilme özelliğine sahip olduğundan, yüklü miktarlarda alınıp satılmaya elverişli bir durum sağlar. Bu özelliklere ek olarak elektrikli ulaşım alanları için olmazsa olmazdır. Tel alüminyumlar yüksek miktarda saflardır. Yalıtım malzemesi olarak kullanıldığı için alaşımlarında çelik veya benzeri kalıntılar içermez. Bu sebeplerden ötürü tel alüminyum hurdaların yeniden eritmesi ve işlemesi olduğu gibi, elden çıkarmak da kolaydır.

Geri dönüşümün en önemli adımı, kullanım ömrünü tamamlamış ürünlerin, amaçları doğrultusunda geri dönüşümlerinin yapılabilmesi için doğru ellere, doğru şekilde ulaştırılmasından geçer.

Bir telefon ile verdiğiniz adrese kendi araçlarımızla gelerek hurdalarınızı yerinde kendimiz tartıyor, hurdanın niteliğine göre değerinde fiyatlandırıyor, fiyatta anlaşmamız halinde peşin nakit ödeme yaparak hurdayı kendi araçlarımıza yükleyerek hem sizi büyük bir yükten kurtarıyor, hemde hurdanızı kazanca döndürüyoruz.

.

 

Öztürksan Metal Geri Dönüşüm İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.
www.ozturksan.com.tr
İşbu sitenin tüm hakları saklıdır. Site içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka sitelere, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz. Copyright © 2020 - 2022 Site Creation Happy