Ürünlerimiz / Demir Boru Hurda Alımı
.

Doğalgaz boruları olarak isimlendirilen ve özel kalite çelikten üretilen borular, demir ve çelik sektörünün kıymetli parçalarıdır. Üretilen her bir doğalgaz borusu, %100 hidrostatik basınç testinden geçirilmektedir ve bu sayede hedeflenen niteliğe kavuşur. Yani yüksek basınca dayanıklı halde olduğu belgelenir. Doğalgaz borusu nedir sorusunun da birer cevabı olacak bu bilgilerin yanı sıra, bilinmelidir ki doğalgaz boruları gerilim giderme ya da diğer bir ifadeyle normalizasyon uygulamasına tabi tutulmaktadır.Tüm bu testler ve uygulamalar, doğalgaz borusunun gerekli özellikleri sağlar, kontrol eder ve doğruluğunu belgelendirir. Ayrıca doğalgaz borularının farklı ölçülerde üretilebildiğini görüyoruz. Üstelik farklı boylarda da hazırlanıp sunulabilir. Ebatları tamamen müşteri talebine göre şekillendirilebilmektedir. Doğalgaz boruları ile ilgili en önemli detaylar bunlarken diğer taraftan merak edilen iki nokta daha var. Birincisi doğalgaz borusunun kullanım alanları, ikincisi ise doğalgaz borularının fiyatları… Şimdi hep birlikte bu soruların cevaplarına bir göz atalım.

Geri dönüşümün en önemli adımı, kullanım ömrünü tamamlamış ürünlerin, amaçları doğrultusunda geri dönüşümlerinin yapılabilmesi için doğru ellere, doğru şekilde ulaştırılmasından geçer.

Bir telefon ile verdiğiniz adrese kendi araçlarımızla gelerek hurdalarınızı yerinde kendimiz tartıyor, hurdanın niteliğine göre değerinde fiyatlandırıyor, fiyatta anlaşmamız halinde peşin nakit ödeme yaparak hurdayı kendi araçlarımıza yükleyerek hem sizi büyük bir yükten kurtarıyor, hemde hurdanızı kazanca döndürüyoruz.

.

 

Öztürksan Metal Geri Dönüşüm İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.
www.ozturksan.com.tr
İşbu sitenin tüm hakları saklıdır. Site içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka sitelere, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz. Copyright © 2020 - 2022 Site Creation Happy