Ürünlerimiz / Soyma Bakır Hurda Alımı
.

En çok değer gören hurdalardan bakırın bir türü olan soyma bakırın hurdası da tarafımızca değeri üzerinden alınmaktadır. Hizmetlerimizin en önemli amacı hurdacılık işi layıkıyla yerine getirmek ve geri dönüşüme katkı sağlamaktır. Bu konuda teknolojiyi yakından takip etmek ve ekipmanlarımızı bu doğrultuda seçmek temel görevlerimizdendir. Uzun süredir hurdacı olarak tecrübelerimizden ve yüksek fiyat tekliflerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilir ve hizmetlerimizi güvenle tercih edebilirsiniz.

Geri dönüşümün en önemli adımı, kullanım ömrünü tamamlamış ürünlerin, amaçları doğrultusunda geri dönüşümlerinin yapılabilmesi için doğru ellere, doğru şekilde ulaştırılmasından geçer.

Bir telefon ile verdiğiniz adrese kendi araçlarımızla gelerek hurdalarınızı yerinde kendimiz tartıyor, hurdanın niteliğine göre değerinde fiyatlandırıyor, fiyatta anlaşmamız halinde peşin nakit ödeme yaparak hurdayı kendi araçlarımıza yükleyerek hem sizi büyük bir yükten kurtarıyor, hemde hurdanızı kazanca döndürüyoruz.

 

 

.

 

Öztürksan Metal Geri Dönüşüm İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.
www.ozturksan.com.tr
İşbu sitenin tüm hakları saklıdır. Site içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka sitelere, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz. Copyright © 2020 - 2022 Site Creation Happy